Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v9

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Hitta inredare

Här hittar du företag som erbjuder tjänster inom inredning. Använd formuläret för att förtydliga just ditt personliga eller ditt företags behov och få upp till fem förslag från etablerade aktörer inom inredning. 

Exempel på tjänster som erbjuds är inredare, inredningsarkitekt, dekoratör eller kanske ett företag som kan hjälpa till med renovering. Efter att du har fyllt i formuläret kommer du bli kontaktad av företag som matchar din förfrågan och du väljer sedan själv vilket företag du går vidare med.

Nå din vision med hjälp av en inredare

Så du har flyttat till ett nytt fint hus eller lägenhet, men får inte till inredningen som du hade föreställt dig den? 

Att lyckas med att kombinera mönster, färger, dekorationer och möbler på ett sätt som utnyttjar hemmets ytor på ett smart och snyggt sätt är faktiskt en hel vetenskap och ingenting som är enkelt. 

Om du vill få ut ditt hems fulla potential kan det vara ta hjälp av en inredare, som kan uppfylla alla dina inredningsdrömmar (även sådana som du inte ens visste att du hade).

inredare

Inredningsarkitekten hjälper dig med planlösningen

Om du ska göra ett renoveringsarbete, eller behöver en ritning inför en nybyggnation så är det inredningsarkitekten som du ska vända dig till. 

Inredningsarkitekten hjälper dig med mer komplex planering av planlösning och kommer med idéer om hur ytorna kan utnyttjas. Med inredningsarkitektens idéer som underlag kan du sedan renovera eller bygga ditt drömhem.

Få upp till fem offerter från proffs på inredning

Vi hjälper dig att komma i kontakt med kompetenta och prisvärda inredningsproffs genom vår offerförfrågningstjänst.

Det enda du behöver göra är att lägga ner en stund på att beskriva vad du vill ha hjälp med och lämna dina kontaktuppgifter.

Vi skickar sedan vidare din förfrågan till vår samarbetspartner som hittar tillgängliga inredare som kan lämna sina offerter och kostnadsförslag till dig.

Du behöver inte skriva mer än några rader men för att du ska kunna få ta del av realistiska kostnadsförslag och tidsuppskattningar är det bra om du kan lämna detaljer, exempelvis om det handlar om hjälp med ett rum eller en hel bostad, om du vill ha hjälp med allt från att välja ut möbler till färger eller om du bara vill ha enklare konsultation.

inredning

Våra senaste förfrågningar

Christine bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Jag vill gr
ora om mitt sovrum

Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Har köpt ett modernt hus i Sundsvall som vi ska flytta in till inom några månader. Skulle vilja anlita en inredningsarkitekt som hjälper till att välja möbler med mera. Även tips på placering.

Karolina bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Renovering utav radhus fr -77. Allt. Behöver någon som hjälper att göra kök, toalett, badrum, färgsättning, golv etc. Allt invändigt!

Ann-Katrine bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Hej!
Bor i en 2- rums lägenhet i Tyresö.
Är i behov av hjälp med inredningstips med både färg och inredning.
Tänkte börja med sovrummet.
Vänligen
Ann-Katrine Karlsson.

Armina bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Hej! Jag och min sambo har köpt en ny bostad radhus byggt 2018. Vi skulle önska hjälp med inredningstips för att få till en trivsam känsla i vårt nya hem, framförallt vardagsrum + matplats. Vår stil är modern, stilren och ljus, viktigt dock att det…

stephen bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Förslag för att inreda hela huset! En plan med källare och stort inglasat uterum.
Möbler och små detaljer såsom växter, tavlor osv.

Marie bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Inredning av balkong

Helen bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Inredning av en bostadsrätt på 5 rum, 118 kvm. Är en nybyggd lägenhet som ligger i Klövsjö. Behöver främst hjälp med möbler, lampor, tavlor. Mindre inredningsdetaljer kan vi eventuellt fixa själv t ex konstgjorda blommor.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.